Szalajka-völgy tájékoztató letöltése

Szalajka-völgy tájékoztató

Töltse le ingyenes tájékoztatónkat, ami minden fontos információt tartalmaz a Völgyről!
Látnivalók, sportolási lehetőségek, szállás, étkezés, megközelíthetőség.

Egyéb aktivitások

Pisztrángsütés

A Szalajka-völgyben tenyésző pisztráng messze földön híres kiváló minőségéről és finom ízéről. Az itt nevelkedő halakból készült füstölt és sült pisztráng a legnevesebb éttermek étlapjairól köszön vissza. A lombos fák alatt megbújó pisztrángtelepről olyan illusztris vendégek távoztak elégedetten, mint Fülöp herceg, Horst Tappert (Derrick felügyelő), Koncz Gábor, valamint Farkas Bertalan és Magyari Béla, a magyar űrprogram úttörői.

A szilvásváradi pisztrángok titka a tradíció, az odaadás és a szenvedély. Éppen ezek miatt nem lehet véletlen, hogy a pisztrángtelep irodájában már – sikeres – lánykérés is történt. A füstölt és sült pisztrángot természetesen csoportosan, zártkörű rendezvény keretében is megkóstolhatják az érdeklődők.

Csapatépítő tréningek

Csapatépítés önállóan

Szilvásvárad és környéke számtalan olyan helyszínt és programot kínál, amely elősegíti a sikeres csapatépítést. Legyen szó nappali vagy éjszakai túráról, lézerharcról vagy akár lovaglásról, a festői környezet és a friss levegő összekovácsol bármilyen csoportot.

A Szalajka-völgyben és Szilvásvárad belterületén többféle szálláslehetőség közül válogathatnak az érdeklődők. Ráadásul az erdei kisvasút esetében lehetőség van különvonat bérlésére is, ami további élményeket biztosít cégeknek és sportegyesületeknek egyaránt.

Csapatépítés szervezetten

A Kalanderdő képzett munkatársai az élménypedagógia módszerein alapuló tevékenységet folytatnak. A Bükk-hegység és Szilvásvárad természetei adottságait kihasználva kínálnak csapatépítő tréningeket, illetve kalandprogramokat.

Kalandpark

Szilvásvárad határában, a kisvasút végállomásának közelében található a 2011-ben felújított kalandpark, amely az első ilyen létesítmény volt Magyarországon. A jól felszerelt parkban tapasztalt segítők az alábbi kalandokkal várják a mindenre elszánt látogatókat:

  • Kalanderdő
  • Balansz
  • Adrenalin
  • Flying Fox
  • Gyermek kalandpálya
  • Euro-bungy trambulinok
  • Falmászás
  • Íjászat
Bővebb információ: