Szalajka-völgy tájékoztató letöltése

Szalajka-völgy tájékoztató

Töltse le ingyenes tájékoztatónkat, ami minden fontos információt tartalmaz a Völgyről!
Látnivalók, sportolási lehetőségek, szállás, étkezés, megközelíthetőség.

Aktív időtöltés

Túra!

Ha Szilvásvárad és Szalajka-völgy, akkor a túrázás az első dolog, ami az emberek eszébe jut. Ez persze nem véletlen, hiszen a friss levegő, az idilli természet és a nyugalmat árasztó erdő bebarangolása felér egy újjászületéssel. A kirándulás gördülékenységét két, információs táblákkal ellátott, szabadon bejárható tanösvény is biztosítja.

Azoknak sincs okuk az aggodalomra, akik nem akarnak egyedül, kísérő nélkül nekivágni a természet rejtelmeinek. Túravezetés is igényelhető ugyanis, amelyre Szilvásvárad lakói közül többen is vállalkozhatnának. Egy-egy ilyen kirándulás végtelen energiával képes feltölteni az erdőjárókat.

Kaland!

Magyarország első kalandparkja szintén Szilvásvárad nevéhez kötődik. A település határában, az áthúzott Szilvásvárad felirat árnyékában található ez az aktív időtöltésre tökéletesen alkalmas létesítmény. Kirándulás előtt nem javasolt a kipróbálása, mert a kicsiket és a nagyokat egyaránt megizzasztja.

Száguldás!

Ugyancsak Szilvásvárad ad otthont Magyarország egyetlen egycsöves bobpályájának. A Szalajka-völgy bejáratánál található erdei pályán akár 40 km/órás sebességgel is száguldhatnak a vállalkozó kedvű kirándulók. Túra előtt és után is jól jön egy kis izgalom!

A fentiek mellett természetesen további programok is várják Szilvásvárad környékén a látogatókat. Részletesebb információkért kattintson a jobb oldali menü bármelyik pontjára, és tudjon meg többet az aktív időtöltésekről!